HomeStiri Mondene Iată ce face Anda Adam după o partidă de amor!

Iată ce face Anda Adam după o partidă de amor!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Iată-ce-face-Anda-Adam-după-o-partidă-de-amor2.jpg

Anda Adam nu are nicio reținere în a vorbi despre cele mai intime întâmplări din viața ei, iar acum ne-a surprins cu o declarație neașteptată.

in Stiri Mondene

Anda Adam s-a hotărât să dezvăluie ce face după o partidă de amor.

„După ce fac sex, îmi vine inspiraţia. Schiţez costume de baie”, a menționat Anda în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta are o căsnicie extreme de fericită și nu își ascunde sentimentele. Aceasta îi face extreme de des declarații soțului ei atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și în timpul emisiunilor TV…

„Ești totul pentru mine! Fără tine viața mea nu ar avea niciun rost, doar cu tine simt că pot să trec munții cu un singur pas. Chiar și când plouă, cu tine mi se pare că este soare afară. Numai lângă tine somnul meu și visele mele sunt mult mai frumoase. Doar cu tine simt că pot trece prin orice obstacol în viață. Numai pentru tine aș fi în stare să mut munții din loc pentru că atunci când te-am întâlnit viața mea s-a schimbat și a luat un alt sens… mai profund. Am știut că din momentul acela vom pleca împreună la un drum pe care îl vom sfârși împreună. Sunt convinsă că și tu ai simțit același lucru pentru mine. Împreună am dat viață unei fetițe care ne umple sufletul în fiecare zi. Știu că și tu mi-ai spune aceleași lucruri mi le-ai spune și tu. Sunt convinsă că voi spune același lucruri și peste 20 de ani și vom împreună până la capăt!”, i-a transmis Anda Adam soțului ei.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed