Iată ce face Mihaela Rădulescu de ziua ei!

Share

Mihaela Rădulescu a dat startul petrecerii de ziua ei mai devreme. Vedeta petrece clipe de neuitat în vila de la Monaco și pare că vârsta nu o împiedică să se distreze ca la 20 de ani.

Pe data de 3 august, Mihaela împlinește 51 de ani, iar diva nu pare să fie deranjată de acest număr. Supranumită și “Diva de Monaco”, aceasta și-a serbat ziua în avans, alături de o femeie foarte cunoscută.

Se pare că Mihaela este foarte bună prietenă cu actrița Jessica Stockmann și au petrecut amândouă în vila de lux a actriței.

“Acum asta a fost stația mea perfectă! La trei minute de Monaco, o vilă uluitoare de închiriat pentru o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. Șapte dormitoare, toate cu vedere la mare, arată și se simte că cerul e perfect. Fiecare detaliu, conceptul din spatele fiecărei camere și colțuri, a fost creat pentru a vă distra în toate felurile posibile. Piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, jocuri, terase, grădină imensă, intimitate totală și toate, într-un limbaj de lux. Vacanțe, petreceri private, nunți, evenimente, totul se poate încadra aici”. A lăudat-o și pe celebra proprietară: “În spatele acestui cer incredibil e o femeie super, actrița germană Jessica Stockmann. Am fost în multe locuri frumoase, dar acesta este magic. După cum vedeți, ne place să vorbim despre La Villa Monaco. Este o bijuterie rară, ascunsă. Și asta sunt eu, fericită”, a mărturisit Mihaela.

În prezent, aceasta are o relație de lungă durată cu Felix Baumgartner, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Pe lângă acest lucru, viața de lux de care are parte în Monaco nu pare să îi displacă și pare că aceasta este cea mai bună perioadă din viața sa.

Sursa

 

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news