Home Stiri Iată ce făcea Vulpița, în timp ce socrul său și Viorel îi atacau pe jurnaliști cu pietre!

Iată ce făcea Vulpița, în timp ce socrul său și Viorel îi atacau pe jurnaliști cu pietre!

autor Buinoschi Andreea
139 vizualizari

Deși s-au retras din lumina reflectoarelor, Vulpița și Viorel încă se află în centrul atenției. Soțul Vulpiței s-a ales cu dosar penal, după ce el și tatăl său i-au atacat pe jurnaliștii de la România TV, cu bâtele și pietre.

2

Zilele trecute, jurnaliștii se aflau în fața casei lui Viorel, fiind în transmisiune directă. În timp ce își făceau treaba, cameramanul și reporterul au fost atacați cu bâte și lemne, chiar de către Viorel și tatăl său. Conflictul a degenerat atât de tare, încât doar poliția a putut să îi oprească. „Mi-am văzut viaţa pusă în pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public. Viorel şi familia sa se cred stăpâni pe ulițele din Blăgeşti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor”, sunt mărturiile cameramanului, după ce a fost lovit în cap.

3

Totul a pornit de la faptul că bărbații Stegaru nu au vrut să li se filmeze casa. În tot acest timp, Vulpița s-a panicat foarte tare și a început să plângă. A intrat speriată în casă și, conform jurnaliștilor, aceasta nu a făcut nimic pentru a-și calma soțul, preferând să nu intervină.

4

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur, dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, sunt cuvintele prin care Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, a anunțat plecarea soților Stegaru, după opt luni de participare constantă în emisiune…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies