Iată ce i-a făcut Irina lui Răzvan Fodor! Nimeni nu credea că s-ar putea întâmpla așa ceva

Share

În anul 2007, Răzvan și Irina Fodor s-au cunoscut. Din acel moment, între ei a apărut o chimie extrem de mare, urmând ca, ulterior, să facă nunta. Cu toate acestea, Irina s-a lăsat extrem de greu, iar actorul a trebuit să depună foarte mult efort pentru a o convinge să îi acorde o șansă.

Conform spuselor sale, actorul a încercat patru luni să îi intre în grații soției sale, dar nu l-a deranjat să insiste, deoarece încă din prima clipă își dăduse seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi s-au cunoscut când Irina era studentă la Universitatea din București, în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, iar el juca într-o telenovelă de mare succes.

Din cauza faptului că Răzvan avea foarte multe admiratoare, a trebuit să își dea toată silința pentru a-i demonstra că, de fapt, își dorește o relație serioasă. „Cred că cea mai prețioasă lecție pe care am învățat-o a fost că bărbatul perfect și femeia perfectă există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire, tu trebuie să fii pregătit! Dacă de-a lungul vieții nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu vei ști ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu vei ști ce calități ai vrea de la omul de lângă tine.

Și așa se întâmplă ca după doi-trei ani de relație să ajungi într-un moment de răscruce, să îți dai seama că nu te potrivești cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepționați și pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!

Am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care își dorea aceleași lucruri ca și mine. Ne dorim aceleași lucruri, aceleași vacanțe, mâncăm același lucru, avem aceleași plăceri și hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcționeze.

Având aceleași plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace și armonie. Dacă toate lucrurile acestea le vorbești și le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar și cu persoana care apare în viața ta, chiar dacă încă nu știi încotro duce drumul, nu vei da greș niciodată”, a spus actorul, conform celor de la cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news