Home Stiri Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

Iată ce i-a propus Pepe Ralucăi, pentru a îngropa securea războiului!

autor Buinoschi Andreea
179 vizualizari

Pepe și Raluca au decis să divorțeze de mai bine de o lună, deși anunțul a fost făcut la începutul lunii noiembrie. Cu toate că niciunul nu a vrut să facă public motivul despărțirii, se pare că infidelitatea soției artistului a fost cea care i-a adus în acest punct.

Surse din anturajul acestora le-au spus celor de la playtech.ro că Pepe este dispus să nu o mai „atace” pe Raluca în instanță, doar dacă aceasta este de acord să îi lase lui fetele.

„Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot «dosarul», dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este, pur și simplu, șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că, și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat.

La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n. r. – pe Raluca) însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate acum capul?”, au spus persoane apropiate celor doi pentru playtech.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..