Home Stiri Mondene Iată ce îl așteaptă pe Giani Kiriță după ce a plecat de la „Exatlon”!

Iată ce îl așteaptă pe Giani Kiriță după ce a plecat de la „Exatlon”!

autor Negriu Elena
738 views

Plecarea lui Giani Kiriță și a lui Vladimir Drăghia din competiția Exatlon, care se desfășoară în Republica Dominicană, a stârnit un adevărat scandal. Cei doi au revenit în România, iar Giani Kiriță a decis să ofere declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

Giani Kiriță de la Exatlon a fost antrenorul echipei Războinicilor și nu a rămas cu amintiri plăcute din competiție, din contră. Acesta nu a rămas cu o impresie bună și nu are cuvinte de apreciere cu privire la cei din echipa pe care a antrenat-o. Giani Kiriță de la Exatlon este de părere că dintre participanții rămași în competiție, doar trei merită să continue, iar aceștia sunt Mihai, Iulia și Gabi. Referitor la structura competiției Exatlon, fostul fotbalist a declarat că i-ar fi plăcut ca antrenorul echipei Războinicilor să fi fost Vladimir Drăghia, cel care i-a antrenat pe Faimoși.

„Totul este clar. Am făcut analiza de când eram acolo și mi-am dat seama că sunt șanse slabe să meargă mai departe la Exatlon. Sunt doar trei oameni care au șanse să meargă mai departe la Exatlon, Iulia, Gabi și Mihai, însă echipa merge rău și le trage moralul în jos. Dezechilibrul este enorm, unul imens între echipe și o luăm sistematic, cu vârsta echipei. Vârsta echipei Războinicilor este foarte mică.

Irina s-a descurcat cât de cât bine la început, până să evolueze ceilalți. Irina vrea; din păcate, trebuie să te ajute și corpul și îndemânarea. Irina nu era în stare să dea într-o coloană, care se afla la cinci metri. Intimidarea este pentru cei slabi. În momentul în care am ajuns în echipa asta m-am bucurat că ei sunt ascultători. I-am luat cu frumosul, i-am motivat, dar chiar nu poți, dacă eu îți zic să arunci într-un fel și tu dai exact opus… Din păcate, asta e echipa Războinicilor. Atât se poate. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fie Vladimir la Războinici. (…) Unii dintre ei nu sunt făcuți pentru Exatlon, timpul ne va demonstra”, a mărturisit Giani Kiriță după ce a părăsit competiția Exatlon.

După plecarea de la Exatlon a lui Giani Kiriță, reprezentanții postului TV Kanal D au oferit detalii cu privire la ce se va întâmpla cu acesta, cu atât mai mult cu cât fostul fotbalist își exprimase dorința de a reveni în competiție; în ciuda acestui fapt, Giani Kiriță nu va reveni la Exatlon, ci li se va alătura lui Victor Slav și Cătălin Cazacu în emisiunea Vulturii de noapte. După ce a primit vestea că va prezenta această emisiune, fostul fotbalist a reacționat pozitiv, fiind încântat că va fi din nou în prezența bunilor săi prieteni și colegi de platou…

„Mi-a fost foarte dor de «Vulturii» mei, de tot ceea ce înseamnă acest show, de întreaga echipă, de platoul de filmare, de repetiții, de glumele noastre din culise sau din timpul filmărilor. Îi mulțumesc bunului meu coleg Bursucu, pentru perioada în care a avut grijă de Cazacu și Victor, a avut o misiune deloc ușoară, nu-i ușor să-i mai ții în frâu pe cei doi «vulturași»!  Abia aștept să înceapă nebunia!”,  a declarat Giani Kiriță.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed