Home Stiri Iată ce mănâncă prima doamnă a Franței! Bucătarul a dezvăluit totul

Iată ce mănâncă prima doamnă a Franței! Bucătarul a dezvăluit totul

autor Elena Yvette
148 vizualizari

Brigitte Macron este mereu complimentată datorită siluetei perfecte pe care o are însă nimeni nu știe că acest lucru se datorează strict unei alimentații sănătoase.

2

Deși are 64 de ani, Brigitte arată mai bine decât arăta la 20 de ani, iar bucătarul de la Palatul Élysée dezvăluie care este secretul Primei Doamne.

„Brigitte mănâncă zece fructe și legume pe zi pentru a se păstra în formă, iar soțul său, Emmanuel Macron, preferă oricând cordon bleu în locul meselor pline de fructe și legume. Doamna Macron vrea să consume cel puțin zece fructe și legume pe zi. Așa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar și un blanquette de vițel conține până la cinci legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidențiale. Servim produse din gastronomia franceză pe cât de mult putem. Normal, cafeaua nu e franceză, dar peștele, carnea, fructele sau legumele vin fie din Franța, fie din teritoriile vecine. Luăm cu precădere fructele și legumele produse la mai puțin de 100 de km de Paris. La fel procedăm și cu oregano sau rozmarin, pe care le cultivăm chiar în grădinile palatului”, a povestit pentru prima dată bucătarul de la Palatul Élysée, Guillaume Gomez…

3

Bucătarul de la Palatul Élysée este Guillaume Gomez, în vârstă de 39 de ani. Acesta se ocupă în fiecare zi de mesele lui Brigitte și ale lui Emmanuel Macron, președintele Franței. Din spusele lui, Prima Doamna preferă mesele ce conțin foarte multe fructe și legume iar soțul său iubește mesele ce conțin carne.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies