Iată ce mesaj a postat Radu Vâlcan pentru Adela Popescu de ziua sa de naștere!

Share

Cu ocazia zilei de naștere a Adelei Popescu, Radu Vâlcan a postat un mesaj  de la mulți ani. Acesta a complimentat-o pe soția sa pentru frumusețea ei, printr-un mesaj simplu.

„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu Adela.

„Primele casting-uri pentru serialul Iubire și onoare le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură. În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum! (…) Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios.

Când ne-am cunoscut, a ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă, după am fost simpli colegi. După luni de zile de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam Iubire și onoare în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert.

Adela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calamari prăjiți. Și, dacă mâncam mămăligă, mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a spus acesta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news