Home Stiri Iată ce notă a luat Andra la examenul de Bacalaureat!

Iată ce notă a luat Andra la examenul de Bacalaureat!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 324 views 3 minute timp de citit
  • Andra a dat examenul de Bacalaureat în anul 2005.
  • Aceasta a luat o notă foarte mare la examenul maturității.
  • Materia care i-a pus bețe în roate a fost geografia.

În anul 2005, Andra a susținut examenul de Bacalaureat. Aceasta a fost încurcată de geografie, însă, chiar și așa, a reușit să ia o notă impresionantă. Soția lui Cătălin Măruță a luat examenul maturității cu nota 9,07.

La Limba și Literatura Română, Andra a obținut punctajul maxim, iar, imediat după ce a terminat clasa a XII-a, aceasta s-a înscris la Pedagogie Muzicală, în cadrul Universității Spiru Haret.

Andra și Cătălin Măruță ș-au unit destinele în urmă cu 16 ani

Andra și Cătălin Măruță au făcut nunta în urmă cu 16 ani. Cu toate acestea, iubirea dintre ei a rămas la fel de puternică, iar cei doi sunt mai uniți ca niciodată.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

Artista și prezentatorul se înțeleg extrem de bine

„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt.

Chiar este greu să găsești timp când ai copiii mici, dar noi am fost norocoși și am avut ajutoare. Am avut o bonă, iar mama mea m-a vizitat și a stat cu cei mici de câte ori a fost nevoie. Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu. Dar, oricum, eu zic că flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor, focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem. Că dacă s-ar despărți toată lumea când apar copiii, nu prea ar mai fi cupluri printre noi!”, a mai spus Andra.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies