Home Stiri Iată ce nu are voie să facă Alex Bodi în arestul la domiciliu!

Iată ce nu are voie să facă Alex Bodi în arestul la domiciliu!

autor Buinoschi Andreea
247 vizualizari

În urmă cu aproximativ o lună, Alex Bodi a fost reținut pentru proxenetism și trafic de persoane. După ce a stat în spatele gratiilor mai bine de o lună, acesta a fost plasat în arest la domiciliu până la jumătatea anului viitor. Afaceristul a ales să stea în vila sa din Ilfov, pentru perioada respectivă.

Cum sărbătorile le va petrece închis în casă, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu își dorește să îi fie alături și fetele din Spania și Germania, conform celor de la impact. ro. Persoane apropiate acestuia au declarat că afaceristul le-a cerut mamelor lor să le dea voie să vină în România, pentru a fi împreună.

Cu toate acestea, dorința sa nu pare să se realizeze, deoarece mama uneia dintre fetițe, Silvia Iulia Sălăgean, nu acceptă acest lucru. Silvia Iulia Sălăgean este cea care l-a denunțat la poliție pe Bodi, spunând că acesta a obligat-o să se prostitueze în Germania, între 2014 și 2016.

„Nu poate să facă nici măcar un pas în afara curţii, până la jumătatea lui ianuarie. După cum nu are voie nici să vorbească, decât cu foarte puţine persoane, şi acelea doar din anturajul său”, a spus avocatul afaceristului pentru cei de la playtech.ro.

Apropiații acestuia au povestit sursei menționate anterior despre relația pe care Bodi a avut-o cu Silvia Iulia. „El a făcut un apel la fostele iubite, mamele fiicelor lui, stabilite în Spania și în Germania, să le lase pe micuțe în România, ca să le aibă aproape de Sărbători. Chaqueline şi Selena sunt aşteptate la vila lui Bodi din judeţul Ilfov, chiar înainte de sosirea lui Moş Crăciun. Chaqueline locuiește la Madrid, în timp ce micuţa Selena, de doar trei ani, stă Germania, împreună cu mama ei, Iulia, cea care, de altfel, l-ar fi și denunțat pe Alex, acuzându-l că ar fi obligat-o să practice prostituția. El a vorbit însă mereu frumos despre Iulia”, au spus persoanele perspective, potrivit sursei menționate mai sus.

„Ea avea un salon de make-up la Mediaș, așa am cunoscut-o. Ea m-a ajutat mult. M-a sprijinit mult. Eram un om foarte greu de suportat, eram nervos. A făcut niște eforturi super mari pentru mine. E cel mai frumos lucru din lume să fii tată de fată. Încerc să fac tot posibilul ca cele două fiice ale mele să își petreacă timp împreună”, a spus Alex Bodi în urmă cu ceva vreme…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies