Home Stiri Iată ce a obținut această tânără după ce și-a pus maioneză în cap și a încălzit-o cu föhnul!

Iată ce a obținut această tânără după ce și-a pus maioneză în cap și a încălzit-o cu föhnul!

autor Elena Yvette
383 vizualizari

Deși trucul de mai jos ar putea părea destul de ciudat, se pare că eficiența acestuia a fost confirmată de majoritatea persoanelor de sex feminin care au avut ocazia să-l încerce.

Te confrunți cu un păr care este destul de uscat, degradat sau firele sunt despicate la vârfuri? A venit momentul să schimbi toate aceste aspecte.

Nu trebuie să faci mari sacrificii sau să depui eforturi foarte mari, tot ceea ce ai de făcut este să aplici pe păr maioneză și să ai grijă să o întinzi foarte bine, astfel încât toate firele de păr să fie acoperite pe toată lungimea, de la rădăcină și până la vârf.

Pentru a spori efectul acestei măști, trebuie să folosești föhnul pentru a încălzi părul, astfel aceasta va pătrunde mult mai bine în scalp. Odată aplicată masca, trebuie să o lași să acționeze timp de jumătate de oră, după care va trebui să te speli așa cum o faci de obicei.

Maioneza se pare că devine cunoscută pentru proprietățile pe care le are, care sunt cele de hrănire și hidratare a scalpului și a firelor de păr…

Pentru a te lămuri mai bine, iată și un clip cu o demonstrație clară, care a reușit să adune peste 885.000 de vizualizări.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies