Home Stiri Iată ce părere are Smiley despre Laura Cosoi la aproximativ 10 ani de la despărțire!

Iată ce părere are Smiley despre Laura Cosoi la aproximativ 10 ani de la despărțire!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 789 views 2 minute timp de citit

Smiley face parte din juriul unei noi emisiuni de la PRO TV și, de curând, acesta a cunoscut o concurentă care semăna cu fosta lui iubită, Laura Cosoi. Acesta a spus ce părere are despre actriță, la mulți ani de la despărțire.

„E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a spus Smiley în cadrul emisiunii Superstar.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu, o actriță. Apoi, el a devenit foarte iubit și cunoscut pe planul muzical.

S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi, ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a spus Laura, conform cancan.ro, în urmă cu un an.

În urmă cu doar câteva zile, Gina Pistol a fost invitată în cadrul emisiunii lui Smiley și a povestit cum s-a îndrăgostit de artist. „Erai pe scenă şi cântai «Love is for free» şi chiar mă uitam la tine aşa şi zic «Chiar e drăguţ băiatul ăsta». Şi, pe urmă, tot te mai vedeam… ştii că veneam la «Vocea României». Sunt consumatoare de muzică bună şi îmi plăcea foarte mult, veneam în public şi mă uitam aşa la tine”, a spus Gina în cadrul emisiunii online a lui Smiley…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies