Home Stiri Iată ce părere are soacra Gabrielei Cristea despre aceasta!

Iată ce părere are soacra Gabrielei Cristea despre aceasta!

autor Buinoschi Andreea
60 vizualizari

În urmă cu doar câteva săptămâni, soacra Gabrielei Cristea a spus ce părere are despre aceasta, în timp ce îi făcea o urare fiului său, cu ocazia zilei lui de naștere.

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bun! Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îti urez la mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mântră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizările pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult! Sunt alături de voi oricând.

Vă doresc multă sănătate tuturo! Tot binele din lume fetițelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a spus mama lui Tavi Clonda despre Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

„Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela.

Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, a spus aristul, în urmă cu ceva timp, despre zvonurile cum că actuala lui soție i-ar fi fost amantă.

În urmă cu aproximativ o lună, Gabriel Cristea a participat la emisiunea Splash! Vedete la apă și a tras o sperietură groaznică din cauza fobiei pe care o are.

„Vreau să urc până la trei și să văd ce și cum. E o piatră de încercare. E foarte complicat pentru mine, am fobii cu apă. Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies