Home Stiri Mondene Iată ce părere au Elena Ionescu și Sânziana Buruiană despre Oana Zăvoranu: „Este o răutate”!

Iată ce părere au Elena Ionescu și Sânziana Buruiană despre Oana Zăvoranu: „Este o răutate”!

autor Mirela
1,2K views

De aproximativ o jumătate de an, Oana Zăvoranu a aruncat cu vorbe grele în toate persoanele publice care recomandă produse sau servicii. Aceasta vrea să încheie era influencer-ilor, dar se pare că Elena Ionescu și Sânziana Buruiană consideră că ceea ce face este bine intenționat, lucru pe care l-au afirmat în cadrul emisiunii Mămici de Pitici, cu Lipici.

„Îmi place foarte mult de Oana Zăvoranu, că este foarte directă și-mi plac replicile ei, că are multă spontaneitate și că își asumă ce zice. Mi-ar plăcea și mie să pot face lucrul ăsta, dar nu sunt genul ăsta. De multe ori mă regăsesc în ceea ce gândește ea, dar n-aș putea să fiu niciodată atât de directă”, a spus Sânziana Buruiană în cadrul emisiunii.

„Ce îmi place la ea este că e foarte inteligentă. Are spontaneitate în emisiunea ei, are totul, o sclipire așa. Te face să râzi și se vede că nu este o răutate, este o doză de sarcasm cu umor. Și are dreptate în anumite situații. Din păcate, trăim într-o lume în care, deși nu face ceva, totuși influențezi oameni”, a mai adăugat Elena Ionescu.

În urmă cu câteva luni, Oana a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, prin care aducea argumente conform cărora influencerii nu merită să se bucure de credibilitate.

Zecile de mii de mesaje primite îmi confirmă clar că sunteți însetați de subiectul ăsta, al «INFLUENCERELOR MY ASS» aceasta specie de s*******e. ???
Am să le iau pe rând pe toate alea care suferă mult de ele și promit că, până nu le scot b******e din cap, nu mă las. ?
Dar aici am nevoie de AJUTORUL VOSTRU!!!

??? la modul că VOI trebuie să învățați să gândiți cu capul, nu cu curul, ? ca
SĂ NU MAI PUNEȚI BOTU’ la ce, pana mea, vă vând astea!?
Nu poți face ZILNIC reclamă la zece creme, pentru că e logic că nu ai TIMPUL NECESAR SĂ LE TESTEZI PE TOATE zece și nu le poți recomanda
”, a spus Oana pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva vreme.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed