Home Stiri Iată ce părere are Stela Popescu despre Mihai Bendeac!

Iată ce părere are Stela Popescu despre Mihai Bendeac!

autor Elena Yvette
309 vizualizari

În cadrul unui interviu acordat pentru DC News, Stela Popescu și-a spus părerea despre Mihai Bendeac, actorul fiind cu adevărat deranjat de cele auzite.

2

Mihai are un mare respect față de marea actriță și nu i-a venit să creadă că aceste cuvinte vin chiar din partea Stelei Popescu.

„Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deşi îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Aşa, orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deşi am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu ştiu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea. Şi-aşa m-a certat pe mine Victor Rebengiuc, a zis că eu sunt artistă de bancuri, dar să vedeţi ce va fi de acum înainte: numai bancuri, că nu are nimeni timp să asculte un monolog. Bancuri…”, a spus Stela Popescu despre Mihai Bendeac.

Mihai nu a putut să se abțină și i-a răspuns Stelei Popescu.

„Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României după Mircea Crişan şi Constantin Tănase. Lăsând la o parte faptul că o jumătate din carieră a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleagă pe «oricine» de pe stradă care să joace în teatru Richard al III-lea şi, în TV, să scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care îmi permit să spun că măcar 30% au fost chiar OK. Respect etern, Doamna Stela!”, a menționat Mihai Bendeac prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies