HomeStiri Mondene Iată ce a pățit o tânără după ce s-a înfometat și nu a băut apă doar pentru a putea da jos din kilograme. Rezultatul este inimaginabil!

Iată ce a pățit o tânără după ce s-a înfometat și nu a băut apă doar pentru a putea da jos din kilograme. Rezultatul este inimaginabil!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Iată-ce-a-pățit-o-tânără-după-ce-s-a-înfometat-și-nu-a-băut-apă-doar-penru-a-putea-da-jos-din-kilograme.jpg

Viața unei tinere de origine australiană a fost la un pas de a se duce de râpă din cauza unui gest extrem pe care l-a făcut aceasta. Tânăra și-a dorit să se bucure de popularitate printre colegii ei de liceu, fapt pentru care s-a hotărât să slăbească într-o perioadă foarte scurtă și printr-o metodă foarte drastică!

Tânăra Elle Lietzow, în vârstă de 17 ani, a reușit să fie la un pas de a fi diagnosticată cu anorexie. Tânăra nu voia să bea nici măcar un strop de apă! După o săptămână în care nu a consumat absolut nimic, Elle a leșinat și a căzut, medicii și asistentele medicale fiind uimiți cum de aceasta nu a murit în urma unei asemenea diete greu de imaginat.

Lipsită de energie și fără niciun chef de viață, tânăra a început să-și piardă unghiile și părul, acestea începând să-i cadă. Iată care au fost cuvintele tinerei Elle : „Voiam să rămân slabă şi să mă accepte toţi. Trebuia să mă menţin aşa pentru ca toată lumea să mă complimenteze”.

Anorexia este o boală destul de gravă, fiind manifestată asemenea unei tulburări în ceea ce privește alimentația, având efecte negative asupra aspectului fizic și stării emoționale a persoanelor care sunt mai fricoase, frica fiind manifestată față de kilogramele în plus. Rezultatul acestei boli este, din păcate, înfometarea…

Astfel, din dorința de a nu mai acumula câteva kilograme în plus, persoanele care suferă de anorexie sunt obsedate de felul în care arată, ajung să fie extraordinar de slabe și dezvoltă o obsesie negativă față de ideea de a mânca și față de mâncare în sine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed