Home Stiri Iată ce pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea din partea lui Cristi Mitrea!

Iată ce pensie alimentară primește fiul Andreei Mantea din partea lui Cristi Mitrea!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 852 views 2 minute timp de citit

Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt părinții micuțului David. Deoarece aceștia s-au despărțit, sportivul este obligat de lege să îi plătească fiului său pensia alimentară.

Potrivit playtech.ro, acesta ar da, lunar, suma de 200 de euro și s-ar implica extrem de mult în ceea ce privește relația pe care o are cu David. „Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie”, au declarat persoane apropiate acestora, conform sursei menționate anterior.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu, pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a spus Andreea Mantea, după ce Cristi Mitrea a făcut mai multe afirmații la adresa sa.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem. Mă văd nevoită să fac această declarație publică, pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a declarat Andreea Mantea pentru wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies