Home Stiri Mondene Iata ce poveste trista are Oana Zavoranu. Vedeta a facut declaratii uimitoare

Iata ce poveste trista are Oana Zavoranu. Vedeta a facut declaratii uimitoare

autor Elena Yvette
833 views

După ce s-a tot zvonit prin presă și pe la televiziune despre o posibilă sarcină a Oanei Zăvoranu, vedeta a hotărât să vorbescă despre acest lucru. Ea a decis să fie mamă, dar nu vrea să nască ea copilul, ci să apeleze la o mamă purtătoare.

Despre acest lucru Oana a făcut declarații uimitoare în cadrul unei emisiuni televizate, povestind despre toate planurile ei în legătură cu sarcina, pe care le-a făcut împreună cu soțul ei.

Oana a declarat că-și dorește un moștenitor și că i-ar face o mare bucurie acest lucru, însă nu vrea să nască ea copilul, ci să apeleze la o mamă surogat.

„Las magia să fie la altele. Eu am văzut niște persoane care au rămas însărcinate și m-am speriat. Să nu fiu înțeleasă greșit. Mi-e frică. Voi mă vedeți pe mine gravidă? Am rămas însărcinată de trei-patru ori în viață. Eu vreau băiat. O calc în picioare pe viitoarea soție a fiului meu dacă stă cu el pentru bani. Femeile astea, mame purtătoare, fac pentru bani și nu cred că ar trebui să se atașeze de copii. Poate sunt femei care au făcut un business din treaba asta. Vreau să fac lucrul asta peste doi-trei ani, ca să mai copilăresc”, a spus Oana Zăvoranu.

Un renumit avocat a afirmat că un copil îndepărtat de mama biologică își va pierde sentimentele materne

Iată ce a precizat avocatul Ionașcu despre această intenție a Oanei:

„Copilul care se naște dintr-o mamă surogat va nutri sentimente pentru aceasta. Sentimentele copilului pentru mama surogat sunt involuntare. În clipa în care copilul este îndepărtat de mama surogat, atunci își pierde sentimentele materne. Ce s-ar întâmpla dacă toți am apela la mame surogat? Oana Zăvoranu poate purta o sarcină, dar este alegerea ei. Un copil cu două mame nu poate exista…”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed