Home Stiri Iată ce pretenții uriașe are Mihaela Rădulescu pentru a prezenta la PRO TV!

Iată ce pretenții uriașe are Mihaela Rădulescu pentru a prezenta la PRO TV!

autor Buinoschi Andreea
246 vizualizari

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la PRO TV, iar acest lucru o face ca, pe lângă salariul mare pe care îl negociază, să aibă și niște pretenții în plus.

Așa se face că, pe lângă salariul foarte mare pe care l-a cerut pentru sezonul în desfășurare al emisiunii Masked Singer, Mihaela a mai avut câteva cerințe: apartamentul de la Lido, ce îi poate oferi cele mai luxoase condiții, un avion business class, dar și o limuzină cu șofer. De asemenea, aceasta a mai specificat că își dorește o cabină separată, make-up artiști, hairstyliști și persoane care să o ajute cu vestimentația.

În urmă cu ceva timp, Mihaela a vorbit despre comentariile negative pe care le primește în mediul online. „Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze, «bărbați» care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oamenii pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună…

Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită. My house, my rules. O treabă grozavă, de aplicat și aici, dar și în viața reală”, a mărturisit prezentatoarea, potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies