Home Stiri Iată ce rol a avut Kate Middleton în ceea ce privește revederea dintre William și Harry!

Iată ce rol a avut Kate Middleton în ceea ce privește revederea dintre William și Harry!

autor Buinoschi Andreea
150 vizualizari

Sâmbătă a avut loc ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Printre cei care au luat parte la eveniment s-a aflat și Prințul Harry și, cu această ocazie, câteva persoane s-au mobilizat pentru a se asigura că lucrurile nu vor lua o întorsătură neașteptată între el și fratele său, Prințul William.

Presa britanică a avut doar cuvinte frumoase de spus la adresa lui Kate Middleton. Nu doar că a avut o ținută impresionantă, cu ajutorul căreia a dat dovadă de stil și de rafinament, dar a reușit să liniștească și tensiunile dintre soțul ei și Prințul Harry.

Cu ocazia înmormântării soțului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, William și Harry s-au văzut pentru prima oară de când el și Meghan Markle au decis să plece din Familia Regală. Mai mult decât atât, în urmă cu aproximativ două luni a fost difuzat interviul pe care cei doi soți i l-au oferit jurnalistei Oprah Winfrey, lucru ce a făcut ca tensiunile dintre băieții Prințesei Diana să fie și mai aprinse.

Cu toate acestea, conform presei de peste hotare, Kate a reușit să îi aducă la sentimente mai bune. Mai mult decât atât, Kate a fost asemuită cu Regina Mamă, cele două având multe lucruri în comun, potrivit specialiștilor.

„Se spune că, atunci când vine ora, vine omul. Dar, în cazul Familiei Regale, este o femeie. Slavă Domnului pentru Kate – ea este stânca de care va depinde monarhia. Sâmbătă s-a comportat absolut impecabil.

Regina Mamă era ca o celebritate, calitate pe care Kate o are din abundență. Dar, spre deosebire de Regina Mamă, Ducesa are capacitatea, la fel ca și prințesa Diana, de a se apropia de oameni din toate categoriile vieții. Va fi regina consoartă perfectă pentru William când va deveni rege”, a spus biograful lui William, Brian Hoey, relatează playtech.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies