HomeStiri Mondene Iată ce salariu are Cătălin Măruță la PRO TV! Suma este extrem de mare

Iată ce salariu are Cătălin Măruță la PRO TV! Suma este extrem de mare

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 984 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Iata-ce-salariu-are-Catalin-Maruta-la-PRO-TV-Suma-este-extrem-de-mae-3.jpg

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați și mai longevivi prezentatori TV din țara noastră și este recompensat pe măsură pentru profesionalismul de care dă dovadă la PRO TV.

Conform celor de la playtech.ro, salariul lui este pe măsura ratingului pe care emisiunea sa îl are. Acesta încasează lunar suma de 12.000 de euro, bani la care se adaugă și tariful pe care îl percepe pentru a prezenta diferite evenimente.

Iată ce salariu are Cătălin Măruță la PRO TV! Suma este extrem de mae in Stiri MondeneÎn urmă cu ceva timp, Alexandra Stan l-a acuzat pe Măruță că, în cadrul emisiunii sale, a spus mai multe lucruri personale despre ea, pentru a avea un rating cât mai mare.

„Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare pentru că ai mințit și pentru că, de foarte multe ori, n-ai fost corectă. Știu că este foarte periculos răspunzându-ți astăzi în emisiune, pentru că tu, da, ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și este mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine, dar lucrurile stau total invers și total diferit.

Iată ce salariu are Cătălin Măruță la PRO TV! Suma este extrem de mae in Stiri MondeneUnde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva scris de mine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă atunci când este cazul? Ai venit aici, în emisiune, și o să arătăm momentele în care te distrai, povesteai cu noi. Niciun om din echipa emisiunii mele n-a știut de problemele tale de sănătate.

Iată ce salariu are Cătălin Măruță la PRO TV! Suma este extrem de mae in Stiri MondeneÎmi pare rău să aud de aceste lucruri, dar noi niciodată nu am știut. Dacă tu ne spuneai nouă, Alexandra Stan, că ai probleme de sănătate, că nu poți face un copil, oare te-ai fi purtat la fel? Adică dacă tu spuneai: «Măruță, eu am probleme, nu pot să fac un copil, nu pot să vorbesc despre treaba asta» și eu veneam și vorbeam cu tine și spuneam «Alexandra, când faci un copil?», tu nu  spuneai, «Băi, Măruță, ai luat-o razna? De ce mă întrebi chestia asta dacă nu vreau să vorbim?». Minciuna are picioare scurte și, câteodată, e bine să fim corecți și fairplay față de oamenii care ne urmăresc”, a spus soțul Andrei în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed