Home Stiri Iată ce salariu are Cove la Prima TV! Ia aproape de două ori mai puțin ca la PRO TV

Iată ce salariu are Cove la Prima TV! Ia aproape de două ori mai puțin ca la PRO TV

autor Mirela
334 views 3 minute timp de citit
  • Cove a plecat de la „Vorbește Lumea” după șase sezoane.
  • Acesta a încheiat un nou contract cu cei de la Prima TV și prezintă o emisiune mondenă.
  • Cove are un salariu mult mai mic la Prima TV.

Cove luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a decis să plece de la „Vorbește Lumea”. Acesta și-a luat la revedere de la colegii săi de la PRO TV și a semnat un contract cu cei de la Prima TV, unde prezintă o emisiune mondenă.

Acum, după câteva luni de la plecarea sa de la PRO TV, s-a aflat ce salariu are la postul Prima TV, care, spre surprinderea tuturor, este mult mai mic decât cel de la „Vorbește Lumea”.

Ce salariu are Cove la Prima TV?

Conform fanatik.ro, la PRO TV, acesta încasa un salariu de peste 5.300 de euro lunar, în timp ce, la Prima TV, are un salariu mai mic de 3.000 de euro. Cu toate că diferența este aproape dublă, încă nu se știe care este motivul pentru care prezentatorul a fost de acord cu acest lucru.

Prezentatorul a plecat de la PRO TV anul trecut, în luna august

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a mărturisit Cove, potrivit cancan.ro.

Cu puțin timp înainte ca prezentatorul să își anunțe plecarea, Lora, cea care i-a ținut locul Adelei Popescu pentru șase luni, cât a fost în concediu de naștere, a anunțat că părăsește și ea echipă.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă, în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine.

De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas-bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis, alături de colegi, ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă 2». (…) aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, le-a spus artista fanilor acesteia.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies