Home Stiri Iată ce salariu are Neti Sandu! Nimeni nu s-ar fi așteptat la această sumă

Iată ce salariu are Neti Sandu! Nimeni nu s-ar fi așteptat la această sumă

autor Negriu Elena
168 vizualizari

Vedeta Pro TV Neti Sandu este una dintre cele mai îndrăgite personalități din showbizul românesc.

2

Aceasta prezintă de mai mult de 20 de ani rubrica de horoscop din cadrul postului Pro TV, iar având în vedere că se află printre cele mai longevive prezențe în cadrul trustului, o mulțime de persoane sunt curioase să află cât câștigă aceasta.

Toată lumea care crede în previziunile astrale așteaptă cu nerăbdare rubrica lui Neti Sandu, în fiecare dimineață.

Deși nu a făcut public salariul său, întrucât informațiile sunt confidențiale, Playtech estimează că, dacă Andreea Esca are un salariu de circa 5.000 euro, iar Cătălin Măruță, în jur de 2.000 euro, Neti Sandu ar fi plătită cu circa 1.000-2.000 euro.

Acest lucru este justificat de faptul că rubrica prezentată de Neti Sandu are o durată mai scurtă decât ale colegilor săi de la Pro TV.

În cadrul unui interviu oferit pentru Adevărul, Neti Sandu a povestit despre cum a fost la începutul carierei sale în televiziune.Aceasta a dezvăluit și cine a remarcat-o pentru a fi chemată la probă.

„A fost nemaipomenit! Totul părea dilatat, timpul, momentul, starea, uiluirea. Nu ştiam ce simt. Atât era de extraordinar, aşa era!

Era o senzaţie pe care oricine ar visa-o, mi se întâmpla chiar mie, deşi nu făcusem nimic. Nu a trebuit să învăţ, nu m-a obligat nimeni.

Venisem cu școala făcută, pentru că era pasiunea mea, şi nu trebuia decât să zic ce ştiu.

Pro TV începuse pregătirile primăvara, iar pe mine mă chemaseră cu două săptămâni înainte să înceapă emisiunea. «Vino să dai o probă!».

M-au chemat acolo, au văzut care era treaba şi la final mi-au zis că am luat proba. «Dar cum am făcut?».

Înainte fusesem la radio, la Pro FM, mă văzuse Florin Călinescu acolo.

După ce oamenii de la Pro TV au stat luni să găsească rubrici pentru matinal, Călinescu şi-a adus aminte de «Una care face singură horoscopul, are un cerc pe o foaie, vorbeşte din stele, cautați-o».

Au dat de mine. Ce uluită am fost, m-au căutat, am dat probă şi am luat. Aveam o experienţă de un an, dar televiziunea nu se compară.

Şi la radio sunt emoţii, dar nu trebuie să controlezi totul, la TV e invers. Eram aşa de uluită că nu îmi dădeam seama ce se întâmplă”, a declarat Neti Sandu…

Sursa: stirescu.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies