Home Stiri Mondene Iată ce se întâmplă cu procesul pe care Bianca i l-a deschis lui Alex Bodi!

Iată ce se întâmplă cu procesul pe care Bianca i l-a deschis lui Alex Bodi!

autor Mirela
820 views

În urmă cu aproximativ un an, Bianca Drăgușanu a depus o plângere împotriva lui Alex Bodi, după ce a decis să se despartă de el, acuzându-l de violență domestică. Deși timpul a trecut, iar cei doi și-au refăcut viața, creatoarea de modă nu se dă bătută, ci așteaptă ca fostul ei soț să plătească.

„Bianca nu va renunța sub nicio formă la această plângere, ea nu dă înapoi niciodată. A dat și declarații la secția de poliție și așteaptă ca dosarul să intre pe rol”, au spus surse apropiate acesteia pentru cei de la playtech.ro.

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci.

Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei, ca un șoricel, să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani, în mod repetat. Pentru asta există lege”, a spus fosta prezentatoare, după ce a publicat fotografiile făcute după ce a fost bătută.

„Imaginile pe care le-a publicat sunt de acum doi ani, sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat public. Poate să facă și 50.000 de plângeri, dar trebuie să le și susțină. Plângerile trebuie făcute în maximum 20 de zile. Ea mi-a făcut plângere anul trecut că eu i-am rupt picioarele… și picioarele ei erau rupte de fostul iubit.

Încearcă să mă atace din toate părțile și să mă șantajeze. Problema ei este că o ignor total și nu știe ce să mai facă. Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele, ca să-mi facă mie rău. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nicio intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei. Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut”, s-a apărat Alex Bodi la Antena Stars…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed