Home Stiri Iată ce semnificație are numele pe care Vlăduța l-a pus fiului ei!

Iată ce semnificație are numele pe care Vlăduța l-a pus fiului ei!

autor Mirela
111 vizualizari
  • Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău a adus pe lume primul ei copil.
  • Numele celui mic a fost dezvăluit de către Adi Rus, soțul artistei, în toiul nopții, atunci când aceasta a și născut.
  • Cu doar câteva zile înainte de a naște, Vlăduța și-a provocat fanii din mediul online să ghicească numele pe care cel mic îl va purta.

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău a adus pe lume primul ei copil. Aceasta a născut cu două zile înainte de termenul care fusese stabilit și numele celui mic a fost dezvăluit de către Adi Rus, soțul artistei, în toiul nopții, atunci când aceasta a și născut.

Nimeni nu a ghicit numele fiului ei

Cu doar câteva zile înainte de a naște, Vlăduța și-a provocat fanii din mediul online să ghicească numele pe care cel mic îl va purta.

Cu toate că mulți au dat curs acestei invitatii, niciunul dintre ei nu a reușit să spună numele celui mic. Conform Vlăduței, singura persoană care a ghicit numele este o persoană din familie, însă artista nu a lăsat-o să îl dezvăluie. Acum, la doar câteva zile de la naștere, Vlăduța a spus care este semnificația numelui celui mic.

„Iair” are o semnificație aparte pentru artistă

„E o poveste…frumoasă. IAIR… este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Înseamnă «el strălucește» sau «cel pe care Dumnezeu luminează », iar faptul că Iair s-a născut în ziua de sărbătoare «Schimbarea la față»… este iar ceva fantastic!

Pentru cei care nu știu semnificația zilei… atunci Iisus a strălucit cel mai puternic la față pe muntele Tabor. «Și a strălucit fața Lui ca soarele, iar veșmintele Lui s-au făcut albe ca lumina».Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.

Numele l-am ales în primele zile, când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el… nu aveam nașterea programată. Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuia să nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august”, a scris aceasta în mediul online.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies