HomeStiri Mondene Iată ce spun doi foști tenismeni despre prestația Simonei Halep de la Roland Garros

Iată ce spun doi foști tenismeni despre prestația Simonei Halep de la Roland Garros

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 732 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Iată-ce-spun-doi-foști-tenismeni-despre-prestația-Simona-Halep-de-la-Roland-Garros.jpg

Doi foști mari tenismeni, Chris Evert și Wilander, au decis să spună mai multe despre prestația Simonei Halep de la Roland Garros. Cei doi afirmă faptul că Simona ar merita să câștige turneul deoarece se menține în top de foarte mult timp.

Iată ce spun doi foști tenismeni despre prestația Simona Halep de la Roland Garros

„Mă bucur că aceste două fete sunt în finală. Va fi strânsă, dar Simona Halep merită să câştige, e de mult timp acolo”, a declarat Chris Evert.

„A fost pe marginea terenului, se mişcă foarte bine, aleargă mult, mişcarea este incrediilă. Halep face aceste dueluri pe reverul adversarei, este stilul ei. În primul set, Pliskova nu a avut răspunsuri. În setul doi, a urcat mai mult la fileu, a câştigat cu voleuri… Dar, în final, Simona Halep a dovedit că este mai bună”, a menționat Willander.

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară la finala French Open după ce a învins-o joi pe Karolina Pliskova (Cehia) cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed