Iată ce spune Adda despre modul în care pandemia a influențat comportamentul oamenilor: „Abia acum se vede”

Share

Adda a făcut o afirmație în mediul online, spunând cum a afectat pandemia modul în care oamenii se comportă. Aceasta susține că oamenii nu s-au înrăit acum, ci așa au fost mereu, doar că acum a devenit totul vizibil.

„Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna de mult. Abia acum se vede!”, a scris aceasta pe Instagram.

„Patru luni și ceva cu dermografism. Patru, din următoarele câteva, din următorii ani sau toată viața. Este o boală imprevizibilă. Cu zile bune și zile mai puțin bune. Greu de tratat. Cele mai multe persoane care mi-au scris îl au de ani întregi, iar o mare parte dintre ele, mai ales femeile, sunt rușinate. Se ascund de ochii critici ai oamenilor, după haine. Nu îți afectează viața fizic. O afectează psihic, pentru că lumea vorbește, batjocorește și mai e categoria «care știe leacul suprem». Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând. Nu e ceva ce trece cu o pastilă-minune.

Trebuie să ai mereu grijă să porți haine moi și largi, să nu te lovești, să nu te zgârii. Pentru că, daca te atingi un pic, efectiv îți apar desene pe piele. Uneori apar și când nu faci nimic. Eu, de exemplu, așa m-am trezit azi. Dragii mei, cei din aceeași barcă cu mine, hai să ne iubim fiecare detaliu de pe piele, să fim asumați și să nu ne mai ascundem. Să vedem partea bună – corpul nostru arată ca o operă de artă!


P.S.1: Mi-au dat două lacrimi când am postat, pentru că mi s-a luat o piatră de pe inimă!
P.S.2: Nu o să vin la nicio emisiune să vorbesc despre asta. Ce am de comunicat, constructiv, o voi face aici sau pe story, pentru oamenii care au nevoie de informații
”, a spus Adda, în urmă cu ceva timp, pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news