Home Stiri Iată ce spune Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată de infidelitate! „Mereu m-am întors acasă”

Iată ce spune Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată de infidelitate! „Mereu m-am întors acasă”

autor Buinoschi Andreea
186 vizualizari

Anamaria a fost invitată în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir și a vorbit despre pierderea mamei sale, dorința ei de a înfia un copil, dar și despre bărbații care îi dau târcoale, menționând că niciodată nu i-a fost infidelă lui Reghecampf.

„Bogăția este familia, nu mașini scumpe sau case. Am muncit mult, am ajuns la vârsta asta, sunt ok, dar adevărata bogăție sunt copiii mei. Sfătuiesc toate fetele tinere să facă ceva în viață, nu să stea în pat. Nu aș putea niciodată să stau la mâna unui bărbat. Trebuie să ai ambiție, sa vrei sa faci ceva, să știe toată lumea numele tău.

Aș mai vrea să fac un copil, dar nu mai pot. Aș fi vrut… Probabil o să înfiez unul. E cel mai frumos lucru pe care îl poate face cineva pentru un copil. Orice bărbat mai pleacă, dar, atunci când găsești un bărbat adăvarat, își face mai întâi familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt e un bărbat slab, care nu merită.

Mi-e dor de mama, e un gol pe care nu îl pot umple. Mă trezesc dimineața și îmi dau seama că, atunci când trăia, nu o sunam cu zilele. Acum o plâng… Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. E doar una și trebuie trăită la maximum. Nu am regrete, dar aș fi vrut să fac în tinerețe, dacă aș fi avut mai multă minte, mai multe. Nu am ascultat de nimeni niciodată, am făcut întotdeauna cum am vrut să fac eu. Așa am putut să dau vina numai pe mine.

Sunt curtată, pentru ca bărbatul e un cuceritor prin natură. Eu sunt o femeie, dar gândesc ca un bărbat. Știu că, dacă m-aș fi culcat cu cineva din fotbal, nu aș mai fi fost cine sunt azi. Mereu m-am întors acasă…

Nu am fost niciodată într-o vacanță, nu am planificat niciodată o vacanță. Sunt o femeie super înțeleaptă, știu să tac și când să vorbesc când trebuie”, a spus impresarul în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies