Home Stiri Iată ce spune Bianca Drăgușanu despre Codin Maticiuc

Iată ce spune Bianca Drăgușanu despre Codin Maticiuc

autor Elena Yvette
69 vizualizari

În cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu s-a decis să vorbească despre bărbați, menționând faptul că femeile iubesc bărbații răi, dar se căsătoresc cu bărbații buni.

2

După această afirmație, vedeta a decis să vorbească și despre prietenul ei, Codin Maticiuc. Bianca a spus că acesta este genul de băiat rău, golan și că a frânt inimile multor fete.

„Iubim golanii, dar ne mărităm cu băieţii buni. M-am întâlnit cu un prieten mai vechi, Codin Maticiuc, despre care pot spune că este un băiat deştept, darnic, dar cu un suflet de golan. Mi-am amintit câte inimi a frânt el, cunoscute sau mai puţin cunoscute. Este un mister de ce sunt atrase femeile de băieţii răi. Cuminţenia nu are şanse, pentru un rebel cu motor”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV…

Bianca Drăgușanu s-a iubit în trecut și cu băieți răi, până să îl cunoască pe actualul său partener de viață, Victor Slav. Cei doi au fost căsătoriți însă au divorțat din cauza infidelității Biancăi Drăgușanu. După împăcare, cei doi au decis că ar fi mai bine să nu mai calce, deocamdată, în fața altarului, chiar dacă au deja un copil împreună, iar relația lor merge cu adevărat bine.

3

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies