HomeStiri Mondene Iată ce spune Bianca Drăguşanu despre rolul de părinte! „Mama perfectă există”

Iată ce spune Bianca Drăguşanu despre rolul de părinte! „Mama perfectă există”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Iata-ce-spune-Bianca-Dragusanu-despre-rolul-de-parinte-„Mama-perfecta-exista.jpg

Bianca Drăguşanu a vorbit, de curând, despre ce simte de când este mamă. Aceasta are o fată de cinci ani şi se declară mai fericită ca niciodată de când micuţa a apărut în viaţa ei.

„Cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc în ultimul an e atunci când vine dimineața și îmi spune «Te iubesc!». E un sentiment incredibil pe care nu m-am gândit vreodată că o să-l simt. Mă uit la ea și zic «Doamne, îți mulțumesc!». Ea e bateria mea, viața e ca marea, nu o interesează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a spus Bianca în cadrul unui podcast.

Bianca Drăgușanu, declarații despre diabetul cu care se confruntă in Stiri Mondene„În momentul în care Sofia a venit pe lume, a fost o nebunie națională. Toată lumea spunea ca eu am avut o sarcină fake și că am avut o mamă-surogat, pentru că eu, a treia zi, am ieșit din spital într-un corset măsura XS și burta dispăruse instant. Aici a fost nivelul ambiției mele după sarcină, să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie.

Am avut tot felul de probleme. În ultimele două luni nu mai poți să dormi, nu-ți găsești nicio poziție, mâinile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poți să te îmbraci.

Iată ce spune Bianca Drăguşanu despre rolul de părinte „Mamă perfectă există” in Stiri MondeneNu am fost singură, am avut familia lângă mine, fostul meu soț era lângă mine. I-am aliniat pe toți și le-am spus ce am nevoie să facă”, a declarat creatoarea de modă în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță.

„Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des şi nu există tată perfect. Mama perfectă există, pentru că mama îi dă viată, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

Iată ce spune Bianca Drăguşanu despre rolul de părinte „Mamă perfectă există” in Stiri MondeneTatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât.(…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani, se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a spus Bianca despre Victor Slav, în emisiunea lui Mihai Ghiță, relatează spynews.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed