Home Stiri Iată ce spune Brigitte, după ce ea și soțul ei au fost puși sub control judiciar!

Iată ce spune Brigitte, după ce ea și soțul ei au fost puși sub control judiciar!

autor Buinoschi Andreea
202 vizualizari

Problemele continuă pentru Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, deoarece una dintre afacerile lor le-a creat mari probleme. Mai exact, se presupune că cei doi soți au vândut măști de firmă contrafăcute, iar acum se află sub control judiciar.

„Sunt de părere că au ajuns în această situaţie pentru că s-au depărtat de Dumnezeu şi s-au fălit cu bunuri materiale. Mai mult, potrivit lor, nu au știut că vând măşti contrafăcute sau că este ilegal să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de la branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat.

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal, când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat conform legislației. Măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logouri pe ele.

Nu ai voie să faci asta, pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost reseller, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a spus Brigitte pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies