HomeStiri Mondene Iată ce spune Cosmina Păsărin despre Gina Pistol și despre prietenia cu aceasta! „Când vine vorba de căsătorie, avem tot felul de glume”

Iată ce spune Cosmina Păsărin despre Gina Pistol și despre prietenia cu aceasta! „Când vine vorba de căsătorie, avem tot felul de glume”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Iată-ce-spune-Cosmina-Păsărin-despre-Gina-Pistol-și-despre-prietenia-cu-aceasta-„Când-vine-vorba-de-căsătorie-avem-tot-felul-de-glume”.jpg

Prietenia dintre Cosmina Păsărin și Gina Pistol este una extrem de strânsă, iar coincidența face ca amândouă să fie extrem de frumoase, dar nemăritate.

Iată ce spune Cosmina Păsărin despre Gina Pistol și despre prietenia cu aceasta! „Când vine vorba de căsătorie avem tot felul de glume”

Cosmina Păsărin s-a decis să vorbească despre frumoasa prietenie dintre ea și Gina Pistol și glumele pe care le fac atunci când vine vorba de căsătorie.

„Cum s-a ajuns să fim amândouă nemăritate? Habar nu am! Nici noi nu știm. Noi glumim foarte des pe acest subiect. Când vine vorba de căsătorie, avem tot felul de glume. Pur și simplu așa a fost să fie. Nici nu ne-am dorit acest lucru, în ideea să ne facem un scop. Noi am considerat că dacă e cazul să se întâmple, să se întâmple. Am învățat să fiu fericită și când nu am o relație pentru că mă ocup mai mult de mine, de nevoile mele, de lucrurile pe care mi le doresc și consider că în momentul în care voi începe o relație voi fi pregătită și iată că relațiile mele din ultimii ani, dacă e să fac o socoteală, cam 11 ani în relație i-am petrecut și cred că e bine să mai stăm și singuri uneori”, a povestit Cosmina Păsărin în cadrul unei emisiuni TV…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed