HomeStiri Mondene Iată ce spune luna în care te-ai născut despre personalitatea ta

Iată ce spune luna în care te-ai născut despre personalitatea ta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Iată-ce-spune-luna-în-care-te-ai-născut-despre-personalitatea-ta.jpg

Deși poate nu îți vine să crezi, luna în care te-ai născut îți influențează personalitatea, în adevăratul sens al cuvântului. Iată ce spune luna în care te-ai născut despre personalitatea ta:

 1. Ianuarie

Dacă te-ai născut în această lună ești extrem de cochetă și adori să fii mereu elegantă. Nu îți place să stai deloc degeaba și te plictisești extrem de repede atunci când nu ai nimic de făcut. Atunci când te rănești, îți ia foarte mult timp să te vindeci, iar acest lucru te enervează la culme.

 1. Februarie

Cei născuți în această lună sunt extrem de inteligenți, atractivi, dar și senzuali. Aceștia sunt extrem de timizi și liniștiți, iar sinceritatea lor este apreciată de toată lumea. Aceste persoane sunt foarte perseverente și nu se lasă niciodată bătute până nu își ating obiectivul.

 1. Martie

Cei născuți în această lună sunt foarte plăcuți de cei din jurul lor și de aceea sunt în permanență înconjurați de oameni. Aceste persoane sunt deosebit de iubitoare și adoră să aibă grijă de cei din jurul lor și să se asigure, în permanență, că nu le lipsește nimic celor dragi.

 1. Aprilie

Cei născuți în această lună au simțul umorului extrem de dezvoltat și de aceea adoră să facă oamenii să râdă. Aceștia sunt mereu înconjurați de oamenii dragi și le place să stea în preajma unor astfel de persoane amuzante. Cei născuți în aprilie sunt loiali, atenți la detalii, dar și extrem de sensibili.

 1. Mai

Cei născuți în luna mai au o voință de fier și de aceea, de cele mai multe ori, obțin tot ceea ce își doresc. Aceștia adoră să își facă prieteni noi și nu le place deloc singurătatea.

 1. Iunie

Cei născuți în această lună sunt extrem de apreciați de cei din jurul lor. Din acest motiv, preferă să fie înconjurați de cât mai mulți oameni și să petreacă timp prețios alături de aceștia. Cei născuți în această lună sunt frumoși atât fizic, cât și psihic.

 1. Iulie

Cei născuți în această lună sunt extrem de dificili atunci când vine vorba cei din jurul lor. Aceștia pot fi și foarte liniștiți, dar și tensionați atunci când ceva nu este pe placul lor. Sunt firi prietenoase, adorabile, dar și foarte imprevizibile.

 1. August

Cei născuți în această lună sunt extrovertiți și mereu dispuși să își asume toate riscurile. Sunt extrem de inimoși și adoră să îi ajute pe cei din jurul lor. Totuși, în momentul în care le greșești, aceștia ar fi în stare să se răzbune pe tine în cel mai atent mod.

 1. Septembrie

Cei născuți în luna septembrie sunt activi, foarte hotărâți, dar și extrem de grăbiți în tot ceea ce fac. Aceștia sunt mereu dornici de atenție și de aceea adoră să fie înconjurați de cât mai mulți oameni.

 1. Octombrie

Cei născuți în această lună adoră să vorbească și să fie ascultați de cei din jurul lor. Aceștia nu se sfătuiesc cu nimeni în momentul în care iau decizii, deoarece își doresc să aibă în mâini întreaga situație.

 1. Noiembrie

Loiali și foarte pasionali, cei născuți în această lună sunt firi pozitive și vesele. De aceea cei născuți în noiembrie au mulți prieteni…

 1. Decembrie

Cei născuți în această lună sunt persoane foarte bune, blânde și iubitoare. Sunt mereu înconjurați de oameni, iar asta le place la nebunie. Cei născuți în luna decembrie urăsc singurătatea și nu ar putea trăi fără cineva lângă ei.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed