HomeStiri Mondene Iată ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor: „Era varză”

Iată ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor: „Era varză”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Iată ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor „Era varză” in Stiri Mondene

Nuțu Cămătaru, de curând, a făcut câteva mărturisiri despre Monica Gabor. Deși nu a dat numele său și a fost destul de rezervat în afirmații, acesta a oferit câteva informații prețioase.

„Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…

Iată ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor „Era varză” in Stiri MondeneMi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”, a spus Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor.

Iată ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor „Era varză” in Stiri MondeneRecent, Codin Maticiuc a lansat a doua sa carte în care vorbește despre viața lui Nuțu Cămătaru. „Eu am avut norocul și el a avut ghinionul extraordinar că, în această perioadă, a avut un proces. În 2017, vara, l-am cunoscut și am început să stau cu el. I-am spus: «Pe lângă planul trecutului, care este un unghi subiectiv al dumneavoastră, vreau un unghi al meu în care să vă văd eu în relație cu alții, alții în relație cu dumneavoastră, unde mergeți etc». Am stat cu el de vara, procesul a început toamna, eu am prins Curtea Supremă.

În acești cinci ani, eu am prins libertatea lui – cu nunți la care a fost naș, la care a fost invitat – și perioada de proces”, a spus Codin Maticiuc, potrivit celor de la spynews.ro.

Iată ce spune Nuțu Cămătaru despre Monica Gabor „Era varză” in Stiri Mondene„Cred că orice lider de clan mafiot, orice infractor poate să aibă propria lui părere, dar nu-l poate contesta total. Eu cred că e incontestabil până și de rivalii lui…

Povestea o să vândă, iar, apoi, oamenii vor fi impresionați de execuție. Sper să-i impresioneze execuția. Sunt niște lucruri în urma cărora a câștigat niște bani și a câștigat niște faimă, iar, apoi, a plătit cu 18 ani din viața lui. Fratele lui a plătit 24 de ani, deși e mai mic decât el”, a mai spus omul de afaceri, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed