Home Stiri Iată ce spune Serghei Mizil despre divorțul dintre Pepe și Raluca!

Iată ce spune Serghei Mizil despre divorțul dintre Pepe și Raluca!

autor Buinoschi Andreea
188 vizualizari

Serghei Mizil a avut și el ceva de spus legat de divorțul celor doi, mai ales pentru că este prieten foarte bun cu tatăl lui Pepe. Față de celelalte persoane, acesta nu le-a criticat alegerea și a spus că singurul lucru ce îl deranjează este faptul că cei mici au de suferit. 

„Mie nu-mi place să vorbesc despre relațiile altora, dar scandalurile astea se repetă la indigo. Nu înțeleg de ce nu mai poate nimeni să divorțeze liniștit. Nu neapărat că mă refer la cazul lui Pepe, dar tot văd părinți în divorț care încearcă să-și facă rău prin copii, ceea ce mi se pare o super imbecilitate. Adulții își refac viața ușor apoi după divorț însă copiii suferă că nu pot să-și vadă ambii părinți”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Recent, s-a spus că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca, de față cu cele două fete ale lor. Legat de acest subiect, Pepe a avut câteva lucruri de spus, declarând că totul va avea loc în instanță, deoarece este nevinovat. „Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi… Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a spus artistul latino.

Acest lucru a fost confirmat și de surse apropiate artistului: „Sunt câteva lucruri care nu se potrivesc. Pepe s-a văzut cu Raluca în apropiere de Dinamo, loc în care fetițele lui erau în balon, acolo. Ei au discutat la mașină. Nu a agresat-o, asta e sigur, Raluca nu are niciun fel de urme, dacă ar fi agresat-o Pepe avea urme, avea o vânătaie, ceva… Copiii nu au fost de față la discuție, erau la o sută de metri depărtare, în balon, așa că… În plus, el nu a fost audiat de Poliție, ordinul de protecție s-a dat fără niciun fel de dovezi”…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..