Home Stiri Iată ce sumă plăteşte Mihai Morar pentru şcoala fetelor sale!

Iată ce sumă plăteşte Mihai Morar pentru şcoala fetelor sale!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 625 views 3 minute timp de citit

Mihai Morar este tată de fete, trei la număr. Cu toate acestea, momentan, doar două dintre ele merg la şcoală, iar prezentatorul de radio a dorit ca ele să aibă parte de cea mai bună educaţie şi, tocmai din acest motiv, nu s-a uitat la bani atunci când a ales şcoala fetelor sale.

„Sunt fericit că Mara și Cezara se educă, începând de azi, la cea mai frumoasă școală din România. Drumul lor continuă, dar într-un campus care a fost creat ca o școală a viitorului. Iar viitorul începe azi. E acum. Mi-aș dori o țară care să arate ca această școală. Sunt tare mândru de munca făcută cu dragoste și sacrificiu. Cei doi ani nedormiți, neobosiți vor schimba vieți pentru totdeauna. Olga și Cătălin, sunteți modele pentru mine și pentru copiii mei. Pentru că nu există o investiție mai bună decât aceea în educație. Visez o țară cum e această școală”, a scris omul de radio pe reţelele sociale.

Taxele pe care Mihai Morar le plătește nu sunt mici deloc. Acesta scoate din buzunar, în fiecare lună, o sumă ce începe de la 760 Euro, fără ca activităţile extraşcolare să fie incluse.

„Absolut deloc! Și am spus-o în toate interviurile, inclusiv când făceam emisiune, că televiziunea nu este una dintre plăcerile vieții mele. Întotdeauna am văzut televiziunea ca pe o amantă, radioul rămâne, întotdeauna, sufletul meu. Am făcut televiziune dintr-un accident, nu mă văd om de televiziune și nu vreau să mă vadă lumea așa. Cu siguranță o să mai fac televiziune și o să mă întorc în televiziune, dar nu asta este miza.

Nu văd televiziunea timpurilor noastre, pentru că nu mă uit, efectiv nu am timp. Ar fi fost culmea ca, în pauza asta de TV, să mă uit la TV. Am preferat să văd diferența între primul an din viața fetelor, al gemenelor, când plecam dimineața la 7 de-acasă și mă întorceam seara, la 22.00 și le vedeam în weekend, treze de cele mai multe ori, și primul an din viața Rouăi. Deci, am folosit timpul ăsta nu ca să mă uit la televizor și ca să devin critic de televizor sau ca să mă panichez la TV la știri, ci ca să fiu tată pentru fetele mele”, a spus acesta, în urmă cu aproximativ un an, pentru cei de la ciao.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies