Home Stiri Mondene Iată ce-ţi rezervă astrele în luna iunie!

Iată ce-ţi rezervă astrele în luna iunie!

autor Elena Yvette
887 views

Află horoscopul lunii iunie 2015 pe plan financiar, sentimental și din punct de vedere al sănătății, ca să previi unele neplăceri. Sau, dimpotrivă, să îți explici unele veștile bune pe care urmează să le primești.

Iată ce-ţi rezervă astrele în luna iunie

Horoscopul lunii iunie 2015 – Berbec

În luna iunie, astrele au planuri mari pentru berbeci. Nativii acestei zodii vor fi fericiți pe toate planurile, pentru că Venus, planeta iubirii și stapâna casei relațiilor Berbecului se întâlnește cu Jupiter, Marele Benefic. Așa că berbecii au noroc în dragoste, în afaceri, iar în ceea ce privește sănătatea sunt în vârf de formă.

Horoscopul lunii iunie 2015 – Taur

Nativii acestei zodii vor fi în luna iunie înclinați spre liniște, pace și intimitate, apreciind căldura căminului. De asemenea, vor să fie înconjurați de prieteni. În dragoste tauri au nevoie doar de siguranță și stabilitate. Pe plan profesional lucrurile se mișcă, mai ales investițiile în case sau alte inițiative din domeniul imobiliar. Sănătatea nu e perturbată în luna iunie, taurii simțindu-se plini de viață.

Horoscopul lunii iunie 2015 – Gemeni

Pe plan afectiv, gemenii sunt în forță. Provoacă și se vor provocați, pentru că luna iunie este una extrem de norocoasă din punct de vedere amoros pentru gemeni.

Iunie este o lună de succes și în materie de bani pentru nativii acestei zodii. Pe plan fizic și moral, totul e de la excelent în sus.

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în luna iunie pe toate planurile AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed