Iata ce vedete a intalnit Adelina Pestritu la petrecerea lui Philipp Plein din New York

675

Viitoarea mămică Adelina Pestritu a avut deosebita plăcere să fie invitată la petrecerea pe care a dat-o creatorul de modă Philipp Plein la reședința lui din New York.

Adelina împreună cu viitorul ei soț au fost invitați printre numeroase nume celebre de la Hollywood.

Petrecerea pe care a dat-o creatorul de modă a fost cu ocazia debutului săptămânii modei de la New York.

„Am venit în mod deosebit pentru prezentarea Philipp Plein din cadrul Festivalului de Modă New York Fashion Week, dar și să iau parte la o cină exclusivistă organizată chiar în casa creatorului din New York, unde au participat nume importante din lumea modei, și nu numai. Am fost onorată să aflu că pe acea lista de personalități atent selecționate sunt și eu împreună cu viitorul meu soț, Virgil. La prezentarea lui de la New York Fashion Week am văzut-o pe Irina Shayk, cea care a deschis și a închis defilarea pe podium. Este mult mai frumoasă decât în poze.

Pe lângă evenimentele organizate de Philipp Plein unde am participat alături de logodnicul meu, Virgil, am vizitat și câteva dintre cele mai importante obiective turistice din New York: Time Square, Empire State Building, Central Park, American Museum Of Natural History, Madame Tussauds, Oculus, National September 11 Memorial World Trade Center, Brooklyn Bridge”, a mărturisit Adelina în exclusivitate pentru revista «Viva».

Frumoasa brunetă l-a întâlnit pe cel mai bun prieten al lui Kim Kardashian


„Printre alții, am avut plăcerea să-l cunosc și pe Jonathan Cheban, chiar prietenul de confesiuni al lui Kim Kardasian. Sunt mare fan al reality-ului difuzat pe «E!Entertainment». Este un tip popular, fără fițe, foarte comunicativ și prietenos. M-a încântat să stau de vorba cu el și să-l descopăr altfel decât m-a ajutat televizorul să o fac…”