Home Stiri Iată cine a pus ochii pe George Burcea! Viviana nu este singura

Iată cine a pus ochii pe George Burcea! Viviana nu este singura

autor Buinoschi Andreea
150 vizualizari

Mihaela Rădulescu s-a decis să le facă o vizită surpriză participanților de la Ferma, punându-le mai multe întrebări directe legate de părerea pe care o au unii despre alții.

Cezar Oatu a fost prima persoană intervievată de Mihaela. Întrebarea a fost  „Cine-i cel mai leneș din casă?”, iar răspsunsul acestuia a fost extrem de direct, dar și argumentat: „Elena. Nu are nicio legătură în raportul interuman”. Se pare că și Anda Adam a fost de acord cu Cezar, spunând: „Și eu sunt de acord, are cele mai puține calități!”.

2

Paul a fost întrebat care este cea mai frumoasă fată, iar răspunsul a fost unul cu totul neașteptat: „Elena! Deși e cea mai leneșă!”. În ciuda faptului că Andreea Antonescu era în fermă de doar o zi, aceasta a trebuit să spună care fermier este cel mai fals, după părerea ei și nu a ezitat să răspundă: „Elena este prima impresie”.

3

Când Elena a fost întrebată cine este persoana în care nu ar putea avea încredere, aceasta a răspuns: „Nu am încredere în Andrei Stoica!”. Atunci când George Burcea a fost întrebat pe care dintre concurenți ar elimina, acesta a răspuns că pe Paul.

4

Anna Lesko a reușit să îi impresioneze pe toți, atunci când a trebuit să răspundă la întrebarea „Pe care dintre băieți l-ai lua acasă?”. Anna a dat un răspuns care i-a lăsat muți de uimire pe toți participanții: „Unul sau mai mulți, că am trei? Andrei Stoica, George Burcea și George Piștereanu. De George Burcea îmi place foarte, foarte, foarte mult. Îmi place bărbatul din el. Îmi plac mâinile lui. El mi-a zis «Da» totdeauna, nu m-a refuzat niciodată. La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. Iar cu Piștereanu îmi place mult să glumesc cu el. Îmi place ironia lui, îmi place spiritul de observație”.

Apoi, George Piștereanu și Anda Adam au spus că Andreea Antonescu este cea mai falsă, dar și cea mai enervantă…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies