Home Stiri Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

autor Buinoschi Andreea
292 vizualizari

Un angajat al unei bănci din Suceava a fost amendat cu 5.000 de lei și condamnat la un an în spatele gratiilor, deoarece a încercat să facă public salariul Andreei Esca.

Salariul prezentatoarei de la PRO TV a fost un subiect intens dezbătut de-a lungul timpului, în special din cauza faptului că, în mediul online, au apărut fel de fel de sume colosale.

Ciprian Ionuț Enciu a contactat mai multe ziare de scandal din Capitală și a spus că va divulga salariul Andreei, pentru suma de 500 de euro. Planul lui nu a mers așa cum a sperat, deoarece respectivele publicații i-au contactat pe cei de la DIICOT și, în cele din urmă, a fost arestat.

Bărbatul lucra la banca de unde Esca primea banii și a reușit să intre în bazele de date, aflând, astfel, banii pe care vedeta îi primește în fiecare lună din partea trustului PRO TV. Așadar, pe lângă amenda de 5.000 de lei, Ciprian a mai trebuit să plătească și 6.000 de lei, bani care au reprezentat cheltuielile de judecată.

În urmă cu mai mult timp, Andreea Esca a vorbit despre salariul pe care îl are. Conștientă că acesta este un subiect intens dezbătut, prezentatoarea a spus că niciodată banii nu au fost importanți pentru ea, iar suma pe care o primește consideră că este una suficientă.

„Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a mărturisit știrista…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..