Home Stiri Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

autor Buinoschi Andreea
294 vizualizari

Divorțul dintre Raluca și Pepe se complică pe zi ce trece. În ciuda faptului că, inițial, artistul latino a declarat că despărțirea va fi una pașnică, la notar, de dragul celor două fete pe care le au, acum, totul a luat o altă întorsătură.

Se pare că scenele violente dintre Raluca și Pepe au avut loc din cauza unui eveniment care s-a întâmplat la începutul acestei luni.

În primele zile ale lunii noiembrie, aceasta a plecat la munte și, timp de câteva zile, a stat în compania unui bărbat misterios. Mai mult decât atât, se pare că cei doi nu au plecat singuri și s-au relaxat alături de mai mulți prieteni. Printre aceste persoane s-a regăsit și fosta cumnată a soției lui Pepe, cea care a fost împreună cu Bombo.

Ceea ce este și mai interesant este faptul că toți au imortalizat momentele, dar Raluca a fost singura persoană care nu și-a dorit să apară în acele poze.

Conform celor de la spynews.ro, bărbatul care a însoțit-o pe Raluca este un arab, din Qatar, care s-a mutat, de ceva vreme, în Capitală. Așadar, acum rămâne de văzut dacă alte amănunte legate de acest subiect vor mai ieși la iveală, mai ales că niciunul dintre ei nu oferit nicio declarație despre acest subiect.

Pepe a fost cel care a anunțat despărțirea, printr-un filmuleț postat pe canalul său de YouTube: „Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației.

În momentul de față, nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau, cel puțin, ne străduim să nu mai existe”…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..