Home Stiri Iată cine este bărbatul misterios cu care Lidia Buble a plecat în Zanzibar!

Iată cine este bărbatul misterios cu care Lidia Buble a plecat în Zanzibar!

autor Buinoschi Andreea
350 vizualizari

Răzvan Simion este istorie. Lidia Buble a plecat într-o vacanță de lux, tocmai în Zanzibar. Conform celor de la spynews.ro, artista nu a plecat singură, ci însoțită de un om de afaceri cunoscut în România. Detaliul care i-a dat de gol a fost surprins în pozele postate pe rețelele de socializare: un ghiveci de flori.

După ce ea și prezentatorul de la Antena 1 s-au despărțit, au existat mai multe zvonuri cum că aceasta ar fi avut o relație cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, dar și cu fratele Elenei Gheorghe. Se pare că lucrurile stau cu totul și cu totul altfel, iar artista nu are nicio relație amoroasă cu niciunul dintre aceștia.

Ensar Duman este cel alături de care Lidia s-a distrat în Zanzibar. Mai mult decât atât, conform celor de la spynews.ro, se pare că unul din prietenii lui Ensar deține o proprietate de-a dreptul luxoasă, chiar pe plaja din Zanzibar, acolo unde artista a uitat de tot.

Se pare că nu doar calul cu care s-au fotografiat amândoi i-a dat de gol, ci și un ghiveci cu flori, ghiveci care a apărut în pozele celor doi. Acum, întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă cei doi sunt sau urmează să fie împreună.

În urmă cu 2 ani, Lidia a pleat într-o vacanță de vis în Maldive, alături de Răzvan. Acolo, cei doi au participat la o ceremonie și toată lumea a crezut că au făcut pasul cel mare. „Vacanța din Maldive a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o până acum, de când eu și Răzvan am început să călătorim și să ne petrecem timpul liber împreună. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinația asta, iar iubitul meu a făcut să se împlinească.

Nu am făcut nicio nuntă, doar câteva ședințe foto și video, pentru a păstra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Când și dacă vom face nunta, cu siguranță, va fi cu familiile, cu toate rudele și prietenii, și nu vom ține secret. O nuntă, așa cum m-au învățat și îndrumat părinții, se face «ca la carte», în nici un caz departe de cei dragi sau de țară, mai ales că, eu sunt strâns legată de ei și de toată familia, de altfel. Atât rochia mea, cât și ținuta lui Răzvan ne-au fost oferite de cei de acolo, pentru a ne încadra mai bine în peisaj”, a spus Lidia, la acea vreme, pentru dcnews.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies