Home Stiri Iată cine este femeia pentru care Walter Zenga divorțează!

Iată cine este femeia pentru care Walter Zenga divorțează!

autor Buinoschi Andreea
182 vizualizari

Walter Zenga a depus actele de divorț, vrând să nu mai formeze un cuplu cu Raluca, cea care i-a dăruit și doi copii. Se pare că antrenorul nu a divorțat din cauza distanței, așa cum s-a vehiculat până acum, ci din cauza unei alte femei, pe nume Hoara Borselli.

Așadar, Walter așteaptă cu nerăbdare să fie un bărbat liber pentru a putea forma un cuplu cu Hoara, fără să fie nevoit să se ascundă și fără a da naștere altor complicații. Acum au început să apară tot mai multe detalii despre trecutul antrenorului și al amantei sale.

Hoara este cu 16 ani mai mică decât Walter, dar acest lucru nu reprezintă un impediment pentru ei. Cei doi au mai fost împreună în urmă cu șase ani, iar în cele din urmă, aceasta a explicat și care a fost motivul pentru care s-au despărțit. „S-a separat de soția lui ca să fie lângă mine. Era însă foarte gelos din cauza diferenței mari de vârstă”, a declarat actrița, pentru presa italiană.

În urmă cu ceva timp, Raluca Zenga a declarat că ea este vinovată pentru divorțul în care tocmai se află. Conform spuselor sale, firea sa capricioasă i-a dat mari bătăi de cap lui Walter care, în cele din urmă, nu a mai suportat și a decis să pună punct.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea.

Ce-i drept, ne-am obișnuit așa. Eu am prins rădăcini în Dubai, unde trăim din 2011 și, având în vedere nestatornicia meseriei de antrenor. De când avem copiii la școală, am ezitat să ne mai mutăm cu casa și masa după contractele soțului meu. Asta nu exclude ca, la un moment dat, să ne mutăm înapoi în Italia, unde Walter își dorește să rămână pe viitor în activitate”, le-a spus aceasta, celor de la viva.ro…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies