Home Stiri Iată cine este noua iubită a lui Răzvan Simion! Aceasta a lucrat pentru PRO TV

Iată cine este noua iubită a lui Răzvan Simion! Aceasta a lucrat pentru PRO TV

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Frumoasă și mare a fost povestea de iubire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, dar au ajuns să se despartă. După câteva luni de la separare, Răzvan Simion și-a făcut o nouă iubită pe care a ținut-o departe de ochii lumii. Aceștia au o relație de aproximativ jumătate de an.

Daliana Răducan este femeia în brațele căreia Răzvan Simion și-a găsit liniștea după despărțirea de artista din Deva. Aceasta a lucrat la trustul PRO TV. Conform celor de la playtech.ro, Daliana este arhitect și designer interior și a renunțat la proiectul Visuri la cheie, pentru a-și deschide propria afacere.

În ciuda faptului că au încercat să își țină relația departe de ochii tuturor, pentru ca presa să nu le creeze probleme, chiar fiica prezentatorului a fost cea care i-a expus, prin intermediul unei fotografii realizate la ziua sa de naștere.

Răzvan a confirmat despărțirea de Lidia la începutul lunii iunie, după ce zvonurile începuseră să fie din ce în ce mai dese.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine.
Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și, în rest, doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni…
Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul de despărțire al prezentatorului…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies