Iată cine este vedeta care s-a pozat în rochie mulată și cu decolteu la mormântul lui Arsenie Boca! A stârnit un adevărat val de critici


76
loading...

La mormântul părintelui Arsenie Boca, situat în curtea Mănăstirii Prislop, o asistentă TV s-a fotografiat într-o ținută total neadecvată locului.

Aceasta a apărut într-o rochie sexy, mulată și cu decolteu, iar imaginile pe care le-a publicat pe contul său de Instagram au atras o mulțime de critici.

Loredana Chivu a vizitat mormântul părintelui Arsenie Boca și a stârnit controverse în mediul online după ce a încărcat fotografiile în care nu avea o ținută decentă.

La mormântul lui Arsenie Boca, pelerinii trebuie să aibă o anumită conduită și să respecte reguli stricte, inclusiv din punct de vedere vestimentar.

Femeile nu au voie să vină îmbrăcate în pantaloni, fuste/rochii scurte și nici să aibă decolteu sau haine mulate, iar la intrare li se oferă șorțuri pentru a își acoperi picioarele, precum și năframe.

De regulă, măicuțele atrag atenția asupra respectării acestor reguli și nu permit accesul celor care nu vor să le respecte.

Loredana Chivu a reușit să intre în curtea mănăstirii, unde s-a fotografiat cu decolteul la vedere și posteriorul pus în evidență prin rochia mulată.

„Mi-a ajutat Dumnezeu sa ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamna ajută la toată lumea!”, a scris aceasta în dreptul fotografiilor respective.

Discuțiile s-au aprins în comentarii, internauții cerându-i asistentei TV să nu se mai prezinte la Mănăstirea Prislop în ținute indecente.

Loredana Chivu le-a dat replică acestora, justificându-se și cerându-le să nu mai judece.

„Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă şi un văl pe cap. Dumnezeu mă ştie şi mă iubeşte aşa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi.

Citește și:  Nimeni nu se astepta la asta! Cine este cântărețul celebru care a intrat în casa de la „Puterea Dragostei”

Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate şi care s-a văzut la plecare, după ce am coborât de la Mormântul Sfânt şi după ce am lăsat Acatistul!

Nu mai judecați, fiţi umili! Dumnezeu ne vede aşa cum suntem!”, a scris Loredana Chivu…

Aceasta este renumită pentru ipostazele provocatoare și ținutele sexy în care apare pe conturile sale de socializare.

Sursa: ciao.ro

loading...