HomeStiri Mondene Iată cine este vedeta care s-a pozat în rochie mulată și cu decolteu la mormântul lui Arsenie Boca! A stârnit un adevărat val de critici

Iată cine este vedeta care s-a pozat în rochie mulată și cu decolteu la mormântul lui Arsenie Boca! A stârnit un adevărat val de critici

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Iata-cine-este-vedeta-care-s-a-pozat-in-rochie-mulata-si-cu-decolteu-la-mormantul-lui-Arsenie-Boca-A-starnit-un-adevarat-val-de-critici-1.jpeg

La mormântul părintelui Arsenie Boca, situat în curtea Mănăstirii Prislop, o asistentă TV s-a fotografiat într-o ținută total neadecvată locului.

Iata cine este vedeta care s-a pozat in rochie mulata si cu decolteu la mormantul lui Arsenie Boca! A starnit un adevarat val de critici 1 in Stiri Mondene

Aceasta a apărut într-o rochie sexy, mulată și cu decolteu, iar imaginile pe care le-a publicat pe contul său de Instagram au atras o mulțime de critici.

Loredana Chivu a vizitat mormântul părintelui Arsenie Boca și a stârnit controverse în mediul online după ce a încărcat fotografiile în care nu avea o ținută decentă.

La mormântul lui Arsenie Boca, pelerinii trebuie să aibă o anumită conduită și să respecte reguli stricte, inclusiv din punct de vedere vestimentar.

Iata cine este vedeta care s-a pozat in rochie mulata si cu decolteu la mormantul lui Arsenie Boca! A starnit un adevarat val de critici 2 in Stiri Mondene

Femeile nu au voie să vină îmbrăcate în pantaloni, fuste/rochii scurte și nici să aibă decolteu sau haine mulate, iar la intrare li se oferă șorțuri pentru a își acoperi picioarele, precum și năframe.

De regulă, măicuțele atrag atenția asupra respectării acestor reguli și nu permit accesul celor care nu vor să le respecte.

Loredana Chivu a reușit să intre în curtea mănăstirii, unde s-a fotografiat cu decolteul la vedere și posteriorul pus în evidență prin rochia mulată.

„Mi-a ajutat Dumnezeu sa ajung din nou în locul unde îmi găsesc liniştea şi alinarea. Doamna ajută la toată lumea!”, a scris aceasta în dreptul fotografiilor respective.

Iata cine este vedeta care s-a pozat in rochie mulata si cu decolteu la mormantul lui Arsenie Boca! A starnit un adevarat val de critici 3 in Stiri Mondene

Discuțiile s-au aprins în comentarii, internauții cerându-i asistentei TV să nu se mai prezinte la Mănăstirea Prislop în ținute indecente.

Loredana Chivu le-a dat replică acestora, justificându-se și cerându-le să nu mai judece.

„Erau 40 de grade. Am avut o rochie lungă şi un văl pe cap. Dumnezeu mă ştie şi mă iubeşte aşa cum sunt, pentru sufletul meu. Dumnezeu ne iubeşte pe toţi.

Nu judecă un decolteu care era doar pe jumătate şi care s-a văzut la plecare, după ce am coborât de la Mormântul Sfânt şi după ce am lăsat Acatistul!

Nu mai judecați, fiţi umili! Dumnezeu ne vede aşa cum suntem!”, a scris Loredana Chivu…

Aceasta este renumită pentru ipostazele provocatoare și ținutele sexy în care apare pe conturile sale de socializare.

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed