Iată cine i-a furat Andreei Mantea din casă 3.000 de lei!

Share

Andreea Mantea a povestit, de curând, că fiul său a făcut un gest impresionant pentru o străină. Conform spuselor sale, David a luat suma de 3.000 RON și a dat-o unei vânzătoare care era îmbrăcată cu niște haine mai sărăcăcioase. Mai mult decât atât, prezentatoarea nu s-a supărat pe fiul ei și s-a arătat extrem de emoționată de gestul pe care cel mic l-a făcut.

„A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit. I-a zis să se ducă să își cumpere haine, că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Într-o zi, a mai venit la mașină cu mămica și o fetiță. Totul face din generozitate”, a spus aceasta pentru Kanal D.

Andreea Mantea s-a temut că va trebui să îl crească singură pe David

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Mantea nu a avut și nici în prezent nu are o relație foarte bună cu tatăl lui David. Aceasta a făcut câteva declarații despre temerile pe care le-a avut în legătură cu faptul că a trebuit să fie o mamă singură, dar, cu toate acestea, este mândră de cum a reușit să-și crească băiatul.

„Atât de tare m-am temut de această treabă, de a fi mamă singură! Nu știam exact cum să abordez toată situația. Mi-am făcut mai multe scenarii, planuri, dar degeaba te gândești cum să acționezi până când nu te întâlnești cu acea situație. Cred că sunt o mamă normală, care, pur și simplu, se descurcă în funcție de situația în care se regăsește. Sper și cred că sunt o mamă foarte bună și sper să fiu în continuare. Nu am exagerat cu nimic, nu am greșit cu nimic. Și dacă, poate, am făcut-o, am reparat imediat”, a mai spus aceasta, conform celor de la cancan.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news