Home Stiri Mondene Iată cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac, în juriul emisiunii „iUmor”

Iată cine îi va lua locul lui Mihai Bendeac, în juriul emisiunii „iUmor”

autor Mirela
784 views
  • Mihai Bendeac a spus că va renunța la emisiunea „iUmor”, ceea ce s-a și întâmplat.
  • Actorul nu s-a mai prezentat la filmări, chiar dacă audițiile erau abia la început.
  • Antena 1 a confirmat zvonurile și a anunțat și cine este cel care îl va înlocui pe Mihai Bendeac.

După o ceartă pe care a avut-o cu cei de la „iUmor”, Mihai Bendeac a spus că va renunța la emisiune, ceea ce s-a și întâmplat. Actorul nu s-a mai prezentat la filmări, chiar dacă audițiile erau abia la început.

În cele din urmă, Antena 1 a confirmat zvonurile și a anunțat și cine este cel care îl va înlocui pe Mihai Bendeac. Unele persoane sunt dezamăgite de decizie, deoarece susțin că emisiunea nu va mai avea același farmec.

Costel îl va înlocui pe Mihai Bendeac

Scurt și la obiect, fără nicio explicație în plus, Antena 1 a anunțat că Mihai Bendeac va fi înlocuit cu Costel. Acesta este jurat și în cadrul altei emisiuni de umor, difuzate de către același post TV.

„Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este…Costel”, este menționat pe contul de Instagram al emisiunii.

Unii susțin că cel mai bine era atunci când Mihai Bendeac se afla în juriu, deoarece acesta avea un farmec anume și, alături de ceilalți jurați, făcea un adevărat spectacol.

Care este motivul pentru care actorul a plecat de la „iUmor”?

Mihai Bendeac se pare că ar fi plecat, după ce ar fi urmărit un videoclip în care cineva ar fi glumit pe seama celor care au încredere în vaccinul împotriva Coronavirusului, iar acestea ar fi trebuit să fie adăugate la montaj.

Actorul a declarat că nu este de acord cu acest lucru, deoarece evenimentul ar fi avut loc într-o pauză și a luat decizia de a nu se mai prezenta le filmările pentru emisiune. Mai mult decât atât, acesta nu vrea să poarte nicio discuție cu producătorii emisiunii și nici în mediul online nu a dorit să dezvolte acest subiect.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed