Home Stiri Iată cine l-a înlocuit pe Horia Brenciu la „Vocea României”!

Iată cine l-a înlocuit pe Horia Brenciu la „Vocea României”!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 431 views 3 minute timp de citit
  • Filmările pentru „Vocea României” au început, dar Horia Brenciu nu mai face parte din juriu.
  • Theo Rose va face echipă cu Smiley, împărțind același scaun.
  • Denis, solistul The Motans, i-a luat locul lui Brenciu.

Filmările pentru emisiunea „Vocea României” au început, iar mari schimbări au apărut în acest sezon, deoarece Horia Brenciu nu mai face parte din juriul de la Pro TV, iar Smiley are un coleg de scaun.

Mai exact, în acest sezon, vor juriza: Smiley și Theo Rose, Tudor Chirilă, Denis, solistul The Motans și Irina Rimes. Cu toate acestea, cea mai importantă schimbare este prezența lui Theo Rose care va împărți scaunul cu Smiley.

Ce spune Theo Rose despre rolul de jurat?

„Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. «Vocea României» ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și, atunci, nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea.

După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la «Vocea României». Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție, ca să pot să îi destresez”, a spus Theo Rose, conform vbiz.ro.

Denis, solistul The Motans, l-a înlocuit pe Horia Brenciu

„Sunt fericit că fac parte din echipa «Vocea României». E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special.

De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”, a spus Denis, cel care i-a luat locul lui Horia Brenciu.

„Sezonul ăsta, voi vorbi «pe doua voci»! Una de băiat și una de fată 🙂 Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon”, a mărturisit și Smiley.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies