Home Stiri Iată cine o ajută pe Adela să prezinte emisiunea, după ce Cove a plecat de la „Vorbește Lumea”!

Iată cine o ajută pe Adela să prezinte emisiunea, după ce Cove a plecat de la „Vorbește Lumea”!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 639 views 2 minute timp de citit

Cove a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când, în urmă cu nici o săptămână, a spus că va pleca din emisiunea Vorbește Lumea. Adela Popescu s-a reîntors la cârma emisiunii, iar în locul lui Cove, are doi noi colegi.

„Mă bucur să mă alătur echipei. Adela, știi când te-am văzut prima oară? Eram în liceu și ai venit cu un turneu de promovare de la televiziune. Eu eram în clasa a XI-a și a trebuit să joc pentru tine o scenetă.(…) Mă bucur foarte tare că sunt aici.

Pentru mine, este prima dată când lucrez la o producție de anvergura asta. Voi, cei de acasă, nu vă dați seama sigur, dar mi-ar plăcea să trăiți măcar o dată ceea ce trăiesc eu în momentul ăsta. Să vedeți echipa din spate, tot ce se întâmplă aici, câtă producție intră în ceea ce vedeți zi de zi”, a spus Shurubel, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Vestea plecării a fost dată chiar de către fostul prezentator, spunând că, deși nu va mai apărea la PRO TV, fanii îl pot vedea în mediul online și pe scena teatrului la care joacă.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a mărturisit Cove, potrivit cancan.ro, în urmă cu doar câteva zile…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies