Home Stiri Iată cine prezintă emisiunea lui Măruță, după ce acesta a fost infectat cu noul coronavirus!

Iată cine prezintă emisiunea lui Măruță, după ce acesta a fost infectat cu noul coronavirus!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 657 views 3 minute timp de citit

Zilele trecute, Andra și Cătălin Măruță și-au anunțat fanii că au fost depistați cu noul coronavirus. Cu toate acestea, nimic nu îl oprește pe îndrăgitul prezentator din a-și ține emisiunea, chiar dacă acest lucru se va întâmpla de acasă pentru următoarele două săptămâni.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor! Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea «La Măruță» continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei, conform PRO TV, relatează cancan.ro.

Mai mult decât atât, Cătălin a anunțat că tot el va prezenta emisiunea, doar că, pentru câteva zile, va fi un format diferit, transmis de la el de acasă. „Ne vedem, deci, ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, așa cum v-am obișnuit!”, a scris vedeta PRO TV pe contul său de Instagram.

Cătălin Măruță este una dintre cele mai iubite vedete PRO TV. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la adevarul.ro, prezentatorul a vorbit despre felul în care se înțelege cu superiorii lui. „Aşa cum este normal şi firesc, există ierarhii, dar, în acelaşi timp, poţi să intri oricând la el în birou, să-i prezinţi oricând o propunere. În ultimele zile, am lucrat la decor şi el venea şi ne întreba: «Vă place? E totul în regulă?». Nu ai impresia că vii la serviciu, este o atmosferă foarte frumoasă. Iar la Ice Bucket Challenge mă gândeam pe cine să provoc şi mi-am zis: «Facem provocarea provocărilor?». Şi faptul că CEO-ul Pro TV a acceptat provocarea este mare lucru. S-au strâns toţi colegii şi nu le venea să creadă că omul serios, mereu la costum şi cravată, ia o găleată şi şi-o toarnă pe cap. Este exact spiritul Pro TV-ului: să gândeşti liber, să fii foarte deschis, să nu fii scorţos, de fapt, să fii cât se poate de normal”, a spus Măruță…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies